Soutěž ve skládání obrázků

Na internátu proběhla nová soutěž ve skládání obrázků, která se zaměřila na preciznost, soustředěnost a trpělivost jednotlivých účastníků.
Číst celou zprávuLoading color scheme
Na internátu proběhla nová soutěž ve skládání obrázků, která se zaměřila na preciznost, soustředěnost a trpělivost jednotlivých účastníků.
Číst celou zprávuELEVEN – to je značka! Jak se šije krásné a funkční sportovní oblečení, se šli podívat žáci Obchodní školy do firmy ELEVEN do Jablonce nad Nisou.
Číst celou zprávuOŠ a PŠ navštívila s několika třídami Krajskou vědeckou knihovnu a pobočku ve Vesci.
Číst celou zprávuV oboru Stravovací a ubytovací služby se neučí jen o vaření, ale také o ubytování. Proto se „druháci“ ve dnech 28. března a 2. dubna vydali do libereckého Wellness Hotelu Babylon.
Číst celou zprávuDne 25. března 2025 se žáci zahradnického oboru vydali v rámci projektu „Učíme se zážitkem“ na komentovanou prohlídku Botanické zahrady v Liberci.
Číst celou zprávu
…tam se prý dobře daří. Zda je toto rčení pravdivé zjišťovali žáci 3. ročníku kuchařského oboru při exkurzi do Pivovaru Svijany.
Naši žáci oborů Zahradnické práce a Šití oděvů strávili tři dny v ekocentru Střevlík - Oldřichov v Hájích, kde se seznámili s přírodními procesy a tradičními řemesly.
Číst celou zprávuCo dělat, když je březen a je krásně? No přeci jet na hory!
Tři skupiny žáků naší školy se vydaly v doprovodu svých učitelů na týdenní pobyt do penzionu Ludmila v Bedřichově. Tato akce, která proběhla ve dnech 17. – 21.3.2025, byla příležitostí nejen ke sportování, ale i ke stmelení kolektivu a vzájemnému poznávání.
Číst celou zprávuVážení uchazeči, uchazečky, zákonní zástupci uchazečů, pozvánky ke školní zkoušce (motivačním rozhovorům) pro obory Obchodní škola, Praktická škola dvouletá a Praktická škola jednoletá byly odeslány ve čtvrtek 20. 3. na kontaktní adresy v přihláškách.
Číst celou zprávuŽáci všech ročníků kuchařského oboru se vydali v rámci odborného výcviku na exkurze do restaurace Warehouse. Ve dnech 21. a 28. února tak měli možnost nahlédnout do tajů profesionální kuchyně.
Číst celou zprávu